Gyermekeknek

Jobb agyféltekés-klasszikus rajz-festő tanfolyam

-Havi 3x2 óra, 
-Ár: 9.000,-Ft/hó
-Fizetés: előre átutalásos
-A hely foglalása: fizetési sorrendben történik
-Csoportok létszáma min-max: 2-8 fő
-Gyermekek életkora: 12-16 éves
-Időpontok: péntek 17:00 órától-19:00-óráig

Őszi táj egy reggelen


Az online videó leckék segítségével könnyedén megfestheted ezt a szép őszi tájképet.
5db videó segít lépésről lépésre az alkotásban. Az ecsetek használatától a színek keveréséig. Ha még is elakadnál, írj az info.hollerart@gmail.com e-mail címre. Küldj fotót is a festményről hogy jobban tudjak segíteni.


Online jobb agyféltekés-fotórealisztikus rajztanfolyam


A rajzolás tanulható képesség pont úgy mint kézzel írottan írni. A kreatív tevékenységek növelik az önbizalmat, feltőltenek pozitív energiával, belső nyugalmat árasztanak, fejlesztik a képzelő erőt és a látás módot.

2x8 órás tantermi jobb agyféltekés-fotórealisztikus rajztanfolyam

Szombat-vasárnap 10:00-18:00

A Tanfolyamon olyan egyszerű és könnyen követhető technikákat fogunk alkalmazni, aminek a segítségével te is képes leszel élethű rajzokat készíteni! A jobb agyféltekés-fotorealisztikus tanfolyam lényege az, hogy megtanuljál valósághűen ábrázolni, megtanuljad látni a valóságot és a valóság ábrázolásának technikáit, azt, hogy hogyan lehet fény-árnyék-perspektíva alkalmazásával fotóminőségű képeket alkotni.

Szünetel

Klasszikus rajz-festő oktatás kezdőknek-haladóknak

 keddenként 19:00 - 21:00-ig

Kiscsoportos foglalkozás:

A kiscsoportos foglalkozás egyik nagy előnye, hogy az oktató sokkal több időt és figyelmet tud adni minden tanulónak egyenként, mint egy olyan foglalkozáson ahol sok a résztvevő. Ez az előny sokkal gyorsabb és hatékonyabb fejlődést eredményez.

Szünetel