Felnőtteknek-gyermekeknek


Online jobb agyféltekés-fotórealisztikus rajztanfolyamA rajzolás tanulható képesség pont úgy mint kézzel írottan írni. A kreatív tevékenységek növelik az önbizalmat, feltőltenek pozitív energiával, belső nyugalmat árasztanak, fejlesztik a képzelő erőt és a látás módot.Itt egy rövid összefoglaló az online videó tanfolyamrol.
Nézd meg milyen egyszerűen működik. Kényelmesen az otthonodból, a saját időbeosztásodban tudsz alkotni. A videókat korlátlan mennyiségben visszanézheted. Nincs az, hogy jaj nem figyeltem, nem emlékszem, hogyan is volt? Ha elfáradtál vagy pont akkor nincs annyira kedved alkotni akkor sem baj a videók megvárnak.Egyszerű és nagyszerű megoldás a tanuláshoz. Ilyenek a videó leckék. Nézd meg hogyan fogunk szempillát rajzolni.


Nézd meg milyen eszközökre lesz szükséged...


Hogyan működik?

Miután megvásároltad a webáruházban az oktató videót, max 48 órán belűl kapsz egy e-mailt melyben találsz egy linket. Arra kattintva tudsz regisztrálni az oldalra majd jóváhagyás után belépni ugyan azzal a linkkel. Ennyi az egész és már alkothatsz is. A videók az első belépéstől számítva 30 napig lesznek láthatóak. Ott állítod meg ahol csak akarod és annyiszor nézed vissza ahányszor csak akarod. Nincs időponthoz kötve. Ha éjjel van kedved alkotni akkor éjjel alkotsz.


ITT TUDOD MEGVÁSÁROLNI


Online jobb agyféltekés-fotórealisztikus rajztanfolyam

12 ONLINE videó. Jobb agyféltekés rajz tanfolyam, lehetőséget ad mindenkinek, kezdőknek-haladóknak, az otthoni tanulásra. A HollerArt módszertan által kidolgozott és bemutatott rajz oktatás segítségével elsajátíthatsz egy egyszerű és könyen követhető rajz technikát, melyet használhatsz bármilyen témában, nem csak a portré rajzolásában. Így a csendéletben vagy akár a tájképek ábrázolásában. A videók 30 napig állnak a rendelkezésedre az első belépési dátumtol számítva. Hogyan működik? Miután megvásároltad a webáruházban az oktató videókat, max 48 órán belűl kapsz egy e-mailt melyben találsz egy linket. Arra kattintva tudsz regisztrálni az oldalra majd jóváhagyás után belépni ugyan azzal a linkkel. Ennyi az egész és már alkothatsz is. A videók az első belépéstől számítva 30 napig lesznek láthatóak. Ott állítod meg ahol csak akarod és annyiszor nézed vissza ahányszor csak akarod. Nincs időponthoz kötve. Ha éjjel van kedved alkotni akkor éjjel alkotsz.

9 990 Ft