A menyasszony 2021.02.6 szombat

Nincs raktáron 20% AKCIÓ: 2021. február 6

A menyasszony

2021. február 6  10:00-18:00

Ez az a nap amit minden nő megálmodik magának. Az a nap abban a mesebeli hófehér, földigérő, habos, ezer fényben tündöklő ruhában legalább egyszer az életben...

Itt a lehetőség, hogy megfesd a legromantikusabb menyasszonyi ruhát. Vegyes technikát alkalmazunk: Ecsettel és festőkéssel fogod megalkotni a művedet.  A hajdíszt, a ruha felső részét és az ujját, ezüst glitterrel fogod díszíteni. Ettől fog csillogó fényben pompázni. Gyönyörű lesz. 

Mire vársz? :-) Foglalj helyet razonnal nehogy lemaradj!


Nem szükséges hozzá semmilyen festési tudás vagy tapasztalat. Nem kell hoznod magaddal semmit az alkotó kedveden kívűl. A stúdióban kapsz teát, kávét korlátlan mennyiségben. Köténykét is kapsz, hogy megvédjük a ruhádat, de azért jó ha olyan ruhában jössz amit nem sajnálsz ha festékes lesz. Az akril festéket száradás után nehezen vagy egyáltalán nem lehet eltávolítani a ruhábol. A kész képet természetesen haza is viheted.

FONTOS TUDNI: A jelenlegi vírus helyzetre való tekintettel, mindenki egészsége érdekében a kézfertőtlenítő, védőmaszk, lábzsák használata kötelező a stúdióban. Neked csak a védőmaszkot kell hoznod a többit a stúdió biztosítja számodra. A maximális létszám 4 fő

NEHÉZSÉGI SZINT:4/5

HORDOZÓ ANYAG: kasírozott vászon

MÉRET: 50X40 cm

FESTÉK: Akril, ezüst glitter

A menyasszony című festmény, a HollerArt stúdió tulajdonát képezi. Lemásolni, tovább adni, vagy bármilyen formában eltulajdonítani és terjeszteni szígorúan TILOS

Miért egésznapos ez az élményfestés? 

Azért mert ez az alkalom több mint élményfestés. Oktatásban is részesülsz. Megismerhetsz külömböző festészeti technikákat és azok helyes festési módszerét. Sok hasznos információt is kapsz a színek keveréséről, ( színelmélet) a megfelelő ecsetek és azok helyes használatáról.

A HollerArt stúdió a minőséget és nem a mennyiséget tartja fontosnak. A maximális létszám 4 fő, ezért mindenkire külön-külön jut idő, hogy még véletlenűl sem menjen haza senki csalódottan. Nincs rohanás, nincs stressz, hogy beleférjünk az időbe. A te festményed is gyönyörű lesz mert képes vagy rá és a HollerArt stúdió megad minden szükséges információt és segítséget ahhoz, hogy álmod teljesűljön.

Akkor mégis miért élményfestés a neve és nem oktatás?

Azért mert a festmény alaprajzát nem te fogod elkészíteni. Előrajzolt vászon fog várni a stúdióban, neked csak a festés örömeit kell átélned.

Ha szeretnél megtanulni rajzolni, arra is van lehetőséged.

Az alábbi linkre kattintva megtalálod a HollerArt stúdió összes művészeti oktatási kínálatát.

https://www.hollerart.hu/esemenynaptar/

100%-os garancia.

Ha mégis előfordulna az, hogy nem vagy elégedett a megvásárolt szolgáltatással, lehetőséged van arra, hogy visszaigényeld annak a költségeit, vagy egy másik szolgáltatásra váltsd be, esetleg át is tudod ruházni egy általad kiválasztott személyre. Tehát nincs veszteni valód.

Ne habozz, foglalj egy időpontra helyet és kapcsolódj ki maximálisan...

12.990 Ft 15.990 Ft
Please select variants first