Freya arany könnyei 2021.02.20 szombat

20% AKCIÓ: 2021. február 20

Freya arany könnyei

2021. február 20  10:00-18:00

Ez a gyönyörű festmény megérdemel több mint 3 órai festést, ahhoz, hogy szépen ki lehessen dolgozni a részleteket is ami nem elhanyagolandó ahhoz, hogy visszadja az eredeti kép szépségét. 

Freyja isteni istenség az északi mitológiából, Skandinávia népeinek hagyományos keresztény előtti vallásából. A termékenység, a háború, a csábítás és a szerelem istennőjének tekintették.

A gyönyörű elf Odur felesége. Freyja a Nap szekérét hajtja. A férje minden alkalommal, amikor útnak indul feladatai elvégzésére, a gyönyörű istenség arany könnyekben sír, élénk színeivel megfesti a hajnalt. Amikor a két szerelmes újra egyesül napnyugtakor, akkor is a könnyek meleg arany tónusokkal színezik a horizontot. 

Ez a rövid bevezetés elengedhetetlen az egyik legkedveltebb és sajnos hamisan tulajdonított Gustav Klimt festményei közé: "Freyja könnyei" - nem Gustav Klimt festménye ahogy azt széles körben hiszik hanem Anne Marie Zilberman francia kortárs festőművész alkotása. 

Nem szükséges hozzá semmilyen festési tudás vagy tapasztalat. A kép elő lesz rajzolva a hordozó anyagon, hogy neked azzal is könyebb legyen. A festéstnél együtt lépésről lépésre haladunk. Ha elakadsz, segítek, hogy te sem maradjál le.  Nem kell hoznod magaddal semmit az alkotó kedveden kívűl. A stúdióban kapsz teát, kávét korlátlan mennyiségben. Köténykét is kapsz, hogy megvédjük a ruhádat, de azért jó ha olyan ruhában jössz amit nem sajnálsz ha festékes lesz. Az akril festéket száradás után nehezen vagy egyáltalán nem lehet eltávolítani a ruhábol. A kész képet természetesen haza is viheted.

FONTOS TUDNI: A jelenlegi vírus helyzetre való tekintettel, mindenki egészsége érdekében a kézfertőtlenítő, védőmaszk, lábzsák használata kötelező a stúdióban. Neked csak a védőmaszkot kell hoznod a többit a stúdió biztosítja számodra. A maximális létszám 4 fő

NEHÉZSÉGI SZINT: 4/5

HORDOZÓ ANYAG: Kasírozott vászon

MÉRET: 50X40 cm

FESTÉK: Akril, Arany akril 

12.990 Ft 15.990 Ft
Please select variants first