Felnőtteknek-gyermekeknek

Őszi táj egy reggelen

Online videó festés 

Az online videó leckék segítségével könnyedén megfestheted ezt a szép őszi tájképet.

 5db videó segít lépésről lépésre az alkotásban. Az ecsetek használatától a színek keveréséig. Ha még is elakadnál, írj az info.hollerart@gmail.com e-mail címre. Küldj fotót is a festményről hogy jobban tudjak segíteni.

Hogyan működik?

Miután megvásároltad a webáruházban az oktató videót, max 48 órán belűl kapsz egy e-mailt melyben találsz egy linket. Arra kattintva tudsz regisztrálni az oldalra majd jóváhagyás után belépni ugyan azzal a linkkel. Ennyi az egész és már alkothatsz is. A videók az első belépéstől számítva 30 napig lesznek láthatóak. Ott állítod meg ahol csak akarod és annyiszor nézed vissza ahányszor csak akarod. Nincs időponthoz kötve. Ha éjjel van kedved alkotni akkor éjjel alkotsz.

Most EXTRA KEDVEZMÉNY ne hagyd ki!!! Itt tudod megvásárolni


Őszi táj egy reggelen/ online élmény festés videók

Az online videó leckék segítségével könnyedén megfestheted ezt a szép őszi tájképet. 5db videó segít lépésről lépésre az alkotásban. Az ecsetek használatától a színek keveréséig. Ha még is elakadnál, írj az info.hollerart@gmail.com  e-mail címre. Küldj fotót is a festményről hogy jobban tudjak segíteni.  Hogyan működik? Miután megvásároltad a webáruházban az oktató videót, max 48 órán belűl kapsz egy e-mailt melyben találsz egy linket. Arra kattintva tudsz regisztrálni az oldalra majd jóváhagyás után belépni ugyan azzal a linkkel.  Ennyi az egész és már alkothatsz is. A videók az első belépéstől számítva 30 napig lesznek láthatóak. Ott állítod meg ahol csak akarod és annyiszor nézed vissza ahányszor csak akarod. Nincs időponthoz kötve. Ha éjjel van kedved alkotni akkor éjjel alkotsz. 

9 990 Ft

  Milyen eszközökre lesz szükséged?

  1db 30x40cm hordozó anyag ami lehet 

  ( A hordozó anyag az, amire festünk. ) 
  5 féle színű akril festék  Ecsetek  Festő paletta melyek lehetnek   A víznek műanyag tartály-vödör   Törlő rongy vagy papír törlő