Nyári rajz és festő tábor gyermekeknek

A HollerArt álltal kidolgozott jobb agyféltekés módszertan és a mindenkori klasszikus vizuális művészetek ötvözete, meg fogja hozni gyümölcsét. 

A táborban 8-14 éves kor közötti gyermekek vehetnek részt

A nyári rajz-festő táborban azokat a gyermekeket várja a HollerArt stúdió, akik szeretnek rajzolni-festeni.

Nem baj ha gyermeked úgy érzi, hogy nem tud, a nyári tábor ebben fog neki segíteni. Olyan egyszerű és könnyen követhető módszert fogunk alkalmazi, amely hatékonyan fogja gyermeked rajz-festő készségét növelni és ezzel együtt az önbizalmát is.

A HollerArt álltal kidolgozott jobb agyféltekés-fotórealisztikus módszertan segítségével fogja megtanulni a kölönböző témák ábrázolását-árnyékolását. ( portré,csendélet, tájkép )

A festészethez viszont a klasszikus vizuális művészetek néhány módszerét fogjuk alkalmazni.        ( színelmélet, egyéb festészeti technikák )

Megtanulják milyen hordozó anyagra ( akvarell papír, karton papír, feszített vászon, kasírozott vászon, fal, ruha ) milyen festékkel kell-lehet festeni. Mindezekhez milyen eszközök szükségesek. ( ecset, festőkés, szivacs, stb )

Röviden szó lesz a művészet történelemről is.

A játék sem fog kimaradni a programból. Haszon növényekkel is fogunk ismerkedni a kertben.

Minden elkészült művet, természetesen a tábor végeztével haza lehet vinni az ajándék eszköz csomaggal együtt.

Gyermekedet nem hagyom egyedül a tábor után sem, további online segítséget kap a továbbfejlődésben a vizuális művészetek útján. 

A mostani helyzetre tekintettel mindenki egészsége érdekében, felére csökkentettük a létszámot, így a stúdió befogadó képessége maximálisan 4 gyermek. 


Program

- Érkezés: 07:30-08:00 között

- Távozás: 16:00-16:30 között

- Elméleti-gyakorlati rajz-festészet oktatás: 08:00-10:00

- Nasi szünet: 10:00-10:30

- Rajz-festészet oktatás: 10:30-12:00

- Ebéd szünet: 12:00-13:00

- Gyakorlati rajz-festészeti oktatás: 13:00-14:30

- Délutáni nasi, játé, kertészkedés: 14:30-16:00


Mit kell hozni a táborba?

- Olyan öltözetet amit a szülők nem sajnálnak ha a gyerkőc összefestékezi. ( az akril festék száradás  után nem jön ki a ruhából. ) 

- Váltó ruha amit szintén nem sajnálunk. 

- Fürdőruha, közép méretü törőlköző ( Lehet fogunk locsolkodni )

- Papucs ami bírja a vizet.                                                                                                                         ( váltóruha, papucs, fürdőruha, törőlköző maradhat a stúdióban a tábor egész ideje alatt. )

- Száj maszk ( csak ha nagyon muszáj akkor kell felvenni. Kérem a szülőket, hogy az egyszer használatos szájmaszot szerezék be. A kézfertőtlenítőt a stúdió biztosítja. )

- A délelőtti-délutáni nasit és az ebédet otthonról kell hozni, vagy meg lehet rendelni a szülőnek és a stúdió címére hozatni. ( eldobható evőeszközt, poharat kapnak. A stúdióban teljessen felszerelt kis konyha biztosítja az étel, ital hűtését és melegítését. A gyerkőcök kapnak koffein mentes ( hideg vagy akár meleg, ahogy szeretik ) gyümölcs teát, ásványvizet korlátlan mennyiségben, így csak akkor kell innivalót hozni ha van különleges igénye a gyermeknek ).

Árak, kedvezmények

2020 július 15-ig 10%-os akcióval vásárólhatod meg a gyermek nyári tábort.

38.900,- Ft helyett most 34.900,- Ft.

További kedvezmények:

 - 15 % testvér kedvezmény. összesen: 29.600,- Ft                                                                            - 15 % hűség kedvezmény ( azok a gyermekek akik már részt vettek valmilyen tanfolyamon vagy      táboron a HollerArt stúdióban ). Összesen: 29.600,- Ft

A kedvezmények nem vonhatóak össze. A kedvezmények az akciós árból kerülnek levonásra 2020 július 15-ig. 


Mit tartalmaz az ár

1. 5 napos jobb agyféltekés-fotórealisztikus rajzolás-festés a klasszikus művészetek tudományával kombinálva.

2. Az oktatáshoz szükséges teljes eszközfelszerelést, amit a tábor utolsó napján haza vihet gyermeked, hogy otthon tovább tudjon alkotni.

3. 3 hónapos online segítség.

4. 2020 szeptember 1- től - 2021 szeptember 1-ig  10%-os vásárlási kedvezmény a HollerArt webáruházban. ( a kedvezmény kizárólag a rajz-festő eszközökre vonatkozik ).

5. 1 db online videó oktatás amit 2020 szeptember 1-től lehet igénybe venni. 

Mit nem tartalmaz? 

- A gyermek napi étkezése. Arról a szülőnek kell gondoskodni. A stúdióban teljessen felszerelt kis konyha található, így nem gond az élelem tárolása a hűtőben. Mikro is van, tehát a melegítés sem okoz problémát.  Ebédet és a nasit lehet hozni otthonról de akár rendelni a szülő álltal és megadni a stúdió címét a szállításhoz. ( Miért hozta ezt a döntést a Stúdió? Elöző év tapasztalatából. Az egységesen megrendel ebéd, nem minden gyermeknek ízlett. Ha egy gyermeknek nem ízlik az étel, nem fogja megenni és éhes marad a kis pocikája. Éhes pocival nem lehet koncentrálni a művészeti foglalkozásokra sem ). 

- Egyszer használatos védő arc maszk ( csak szükség esetén fogjuk alkalmazni. Előnybe részesítjük a távolságtartást hisz ezért lett leccsökkentve felére a létszám ). 

Hogyan lehet jelentkezni?

Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!  

24 órán belül kapsz egy díjbekérőt külön levélben.

Utald át a díjbekérőben lévő összeget, azaz a 10.000,- Ft előleget a megadott bankszámlaszámunkra.  

Amint beérkezik a számlánkra az előleg,  megkapod a végszámlát, további információt és lefoglalásra kerül számodra a hely. 

Rajz-festő tábor foglalási űrlap

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!