2x8 órás jobb agyféltekés színes festőtanfolyam

A 2x8 órás, jobb agyféltekés színes festőtanfolyam kiváló opció lehet mindazoknak, akik érdeklődnek a színek világa iránt mellyel szeretnék fejleszteni kreatív képességeiket.

A kurzuson való részvételhez nincs szükség semmilyen előzetes művészeti tudásra vagy tapasztalatra, ezáltal még az abszolút kezdők is bátran csatlakozhatnak.

A tanfolyam egyedülálló fókusza az, hogy rendkívül átlátható és könnyen érthető módszereket alkalmaz, amelyek segítségével a résztvevők fokozatosan bővíthetik festői készségeiket.

A 12 éves kortól elérhető, 2x8 órás jobb agyféltekés színes festőtanfolyam lehetőséget nyújt arra, hogy a résztvevők megismerhessék a kreativitás és a művészi kifejezés világát.

A tanfolyam keretében mélyebb betekintést nyerhetünk a festés különböző eszközeibe, beleértve az ecsetek használatát a festészeti alkotások során. Emellett alkalmunk nyílik olyan egyéb eszközök használatának elsajátítására is, amelyek kiemelt szerepet játszanak a festészet területén.

Az alapok elsajátítása révén megismerhetjük a festési technikák sokszínűségét, a színelmélet rejtett szépségeit, valamint a perspektíva által nyújtott lehetőségeket a kompozíciók megalkotásában.

A tanfolyam során kapott tudás segítségével kibontakoztathatjuk kreativitásunkat és fejleszthetjük művészi képességeinket, hogy egyre magasabb szintre emeljük művészi kifejezőkészségünket.

 

A levegőperspektíva alkalmazása, valamint a különböző festési technikákhoz használt hordozó anyagok ismerete és előkészítése is része a tanfolyamnak. Részletesen ismertetjük, hogy hogyan befolyásolja a megfelelő perspektíva az ábrázolt táj vagy tárgyak élethűségét, valamint hogyan teremt térhatást a képben. Ezen kívül bemutatjuk gyakorlati példákon keresztül is, hogy hogyan alkalmazhatjuk a különböző perspektívát a festményeinben annak érdekében, hogy azok még élethűbbek és lenyűgözőbbek legyenek.   


A festés különböző módszereinek, stílusainak, valamint a festékek keverési arányainak ismertetése különösen fontos része az oktatásnak, hiszen ennek segítségével fejleszthetjük a tanulók színelméleti és művészeti érzékét. Részletesen szó lesz arról, hogy hogyan keverjük össze a különböző színeket annak érdekében, hogy új árnyalatokat és tónusokat hozzunk létre a festményeken, és hogyan érjük el a kívánt hatást a képeinken. Végül megmutatjuk, hogyan lehet harmonikusan kombinálni egymással a különböző festéktípusokat, hogy hogyan lehet összeegyeztetni a különböző színeket és textúrákat egyetlen kompozícióban, hogy az alkotások összhangban legyenek és magával ragadó hatást keltsenek a nézőkben. Az oktatás során részletesen ismertetjük a festés módjait és stílusait, hogy a tanulók széles skálán mozoghassanak kreatív kifejezésükben.

A tanfolyam kis létszámú csoportban zajlik, hogy a résztvevők minél személyesebb figyelmet kapjanak. Emellett lehetőség van az otthonról hozott ételek biztonságos tárolására a hűtő használatával, valamint a résztvevőknek megengedett a teák, kávék fogyasztása korlátlan mennyiségben.    

-Kik jöhetnek a tanfolyamra?

-12 éves kortól bárki akit érdekel a színes vizuális művészetek világa.

-Mit kell hozni?

-Ebédet ( van mikrohullámú sütő) és a jókedvedet.

- Mit biztosít a tanfolyam?

-Minden alkotói eszközt, (Nem lehet őket haza vinni )

-Kávé, tea korlátlan mennyiségben.

- Hól és mettől-meddig tart a tanfolyam?

HollerArt stúdió. 1202 Nagysándor József utca 207

Szombat- vasárnap 10:00 órától 18:00 óráig


- Mi történik ha nem vagy elégedett a tanfolyammal?

100% - os elégedettségi garancia.

A tanfolyam végeztével, ha nem vagy elégedett a tanfolyammal, visszakapod a tanfolyam teljes árát. Annyit kérünk, hogy pár mondatban indokold meg...

KI FOG TANÍTANI A TANFOLYAMON?

Holer Erika Zója festőművész, aki 26 évig Olaszországban élt és dolgozott, rendkívüli tapasztalattal rendelkezik a festészet terén. A festőművész diplomát a LABA szépművészeti akadémián szerezte meg, majd festő művészként és oktatóként is tevékenykedett. Több mint 10 évig vezetett rajz és festő tanfolyamokat mind felnőtteknek, mind gyermekeknek Olaszországban. Emellett rendelésre készített freskókat, olajfestményeket, falfestményeket és antik villák freskók restaurálásában is aktívan részt vett. 2016-ban visszaköltözött Magyarországra, ahol Budapesten saját stúdiójában folytatja oktatói munkáját. Különböző rajz és festőtanfolyamokat tart, felnőtteknek, gyermekeknek, valamint továbbra is fogad megbízásokat rajzok és festmények készítésére. Erika elkötelezetten és lelkesen osztja meg tudását és szeretetét a művészet iránt, inspirálva tanítványait a saját kreatív kifejezésük megtalálásában.

2x8 órás jobb agyféltekés színes festőtanfolyam ÁRA

31.990,-Ft

Minden szükséges anyagot az ár tartalmaz. A kész műveket lehet hazavinni.

A tanfolyam árát banki utalással lehet kiegyenlíteni:

Készpénzes fizetésre is van lehetőség a stúdióban melynek időpontját a 06 70 272 4443-as telefonszámon szükséges egyeztetni.

FIZETÉSI MÓDOK:

Foglalási űrlap kitöltése után, átutalással lehet az oktatás költségét kiegyenlíteni a következő számlaszámra.

Számlaszám: 107005296993972751100005

Megnevezés: Holler Erika Zója

A következőt kérjük beírni a megjegyzés rovatban:

-2x8 órás jobb agyféltekés színes festőtanfolyam

-az oktatás dátumát

-résztvevő nevét.


Biztonsági előírások a HollerArt stúdióban a te, enyém és a többiek védelmének érdekében.

- Belépés előtt a stúdióban, a kéz fertőtlenítése kötelező

- Bármilyen enyhe megfázási tüneted van kérlek maradj otthon. 

- Mit biztosit a HollerArt stúdió a kötelező védő eszközök közül.

1. kézfertőtlenítő

- Minden tanfolyam után a HollerArt stúdió fertőtleníti a festő eszközöket, ( ecsetek, ceruzák, radír, stb) asztalokat, székeket, wc helyiséget, kézmosót, járófelületet, ajtó kilincset.

Fotógaléria


Online foglalás

Foglalj időpontot időben.