2x8 órás tantermi jobb agyféltekés-fotórealisztikus rajztanfolyam

Szombat-vasárnap 10:0018:00-ig
A stúdió 10:00 órakor nyit.

12 éves kortól ajánlott
A rajzolás tanulható képesség pont úgy mint kézzel írottan írni. A kreatív tevékenységek növelik az önbizalmat, feltőltenek pozitív energiával, belső nyugalmat árasztanak, fejlesztik a képzelő erőt és a látás módot.


A Tanfolyamon olyan egyszerű és könnyen követhető technikákat fogunk alkalmazni, aminek a segítségével te is képes leszel élethű rajzokat készíteni! A jobb agyféltekés-fotorealisztikus tanfolyam lényege az, hogy megtanuljál valósághűen ábrázolni, megtanuljad látni a valóságot és a valóság ábrázolásának technikáit, azt, hogy hogyan lehet fény-árnyék-perspektíva alkalmazásával fotóminőségű képeket alkotni.


-Kik jöhetnek a tanfolyamra?

12 és 100 év között aki szeretne megtanulni rajzolni.

-Mit kell hozni magammal? 

Ebédet ( van mikrohullámú sütő) és a jókedvemet.

- Mit biztosít a tanfolyam? 

Minden rajz eszközt, (Nem lehet őket haza vinni ) Kávé, tea korlátlan mennyiségben.

- Mettől meddig tart...?

Szombat- vasárnap 10:00 órától 18:00 óráig

- Mi történik ha nem vagyok elégedett a tanfolyammal? 

                          100% - os elégedettségi garancia.                                              

A tanfolyam végeztével, ha nem vagy elégedett, visszakapod a tanfolyam teljes árát. Annyit kérünk, hogy pár mondatban indokold meg... 

-A tanfolyam végeztével kapsz további online segítség.


KI FOG TANÍTANI A TANFOLYAMON?

Holler Erika Zója Festőművész. 26 évig Olaszországban élt ahol elvégezte a LABA Szépművészeti Akadémiát Festő szakon, majd dolgozott mint festőművész ezzel egyidőben rajz és festő tanfolyamokat tartott gyermekeknek és felnőtteknek több mint 10 évig. 2016-ban költözött vissza Magyarországra, Budapestre ahol a privát stúdiójában folytatja tovább tevékenységét. Felnőtteknek-gyermekeknek tart külömböző rajz-festő tanfolyamokat kis létszámmal. A kiscsoportos foglalkozás egyik nagy előnye az, hogy mindenki külön-külön kap istrukciót és segítséget,hogy minden résztvevő könnyebben el tudja sajátítani a rajzoláshoz szükséges látásmódot.


ÁRAK:

A 2x8 órás jobb agyféltekés-fotórealisztikus rajztanfolyam

18,990,Ft

A tanfolyam árát banki utalással lehet kiegyenlíteni: Az űrlap kitöltésével jelenik meg az utaláshoz szükséges információ. 

Készpénzes fizetésre is van lehetőség a stúdióban melynek időpontját a 06 70 272 4443-as telefonszámon kell egyeztetni. 
Ha ajándékozási szándékkal vásárolod meg a tanfolyamot, a foglalási űrlap elküldése után, megjelenik egy "fizetési információ" oldal ahonnan a szöveg alatti  ajándékutalványt le is tudod tölteni. Így át tudod adni az ajándékozottnak. 

Mikor nyit a stúdió?

Szombat-vasárnap 10:00-18:00

Arra kérek minden kedves résztvevőt, hogy a kényelmesebb elférhetőség érdekében csak a legszükségesebb dolgokat hozzák magukkal! 


Időpont foglalás ITT…

Nézd meg milyen sokat fejlődtek a tanulók a 2 nap alatt. 

A tanfolyam előtt készült rajzok és a tanfolyam végeztével készült rajzok bemutatása.