HOZD FELSZÍNRE KREATÍV ÉNED!

   Online oktatás

           Felnőtteknek-gyermekeknek    

Intenzív

Jobb agyféltekés-fotórealisztikus rajzolás

 A rajzolás tanulható képesség pont úgy mint kézzel írottan írni. A kreatív tevékenységek növelik az önbizalmat, feltőltenek pozitív energiával, belső nyugalmat árasztanak, fejlesztik a képzelő erőt és a látás módot.


Nézd meg milyen egyszerűen működik. Kényelmesen az otthonodból, a saját időbeosztásodban tudsz alkotni. A videókat korlátlan mennyiségben visszanézheted. Nincs az, hogy jaj nem figyeltem, nem emlékszem, hogyan is volt? Ha elfáradtál vagy pont akkor nincs annyira kedved alkotni akkor sem baj a videók megvárnak. 

Egyszerű és nagyszerű megoldás a tanuláshoz. 


1. Videó lecke


10. Videó lecke. 


A részletekre kattintva tudod megvásárolni az online oktató videókat

Őszi táj egy reggelen/ online videó festés

Az online videó leckék segítségével könnyedén megfestheted ezt a szép őszi tájképet. 5db videó segít lépésről lépésre az alkotásban. Az ecsetek használatától a színek keveréséig. Ha még is elakadnál, írj az info.hollerart@gmail.com  e-mail címre. Küldj fotót is a festményről hogy jobban tudjak segíteni.  Hogyan működik? Miután megvásároltad a webáruházban az oktató videót, max 48 órán belűl kapsz egy e-mailt melyben találsz egy linket. Arra kattintva tudsz regisztrálni az oldalra majd jóváhagyás után belépni ugyan azzal a linkkel.  Ennyi az egész és már alkothatsz is. A videók az első belépéstől számítva 30 napig lesznek láthatóak. Ott állítod meg ahol csak akarod és annyiszor nézed vissza ahányszor csak akarod. Nincs időponthoz kötve. Ha éjjel van kedved alkotni akkor éjjel alkotsz.  Most EXTRA KEDVEZMÉNY ne hagyd ki!!! 

2.990 Ft 5.990 Ft

Online jobb agyféltekés rajz tanfolyam

12 ONLINE videó. Jobb agyféltekés rajz tanfolyam, lehetőséget ad mindenkinek, kezdőknek-haladóknak, az otthoni tanulásra. A HollerArt módszertan által kidolgozott és bemutatott rajz oktatás segítségével elsajátíthatsz egy egyszerű és könyen követhető rajz technikát, melyet használhatsz bármilyen témában, nem csak a portré rajzolásában. Így a csendéletben vagy akár a tájképek ábrázolásában. A videók 30 napig állnak a rendelkezésedre az első belépési dátumtol számítva.

9.990 Ft

  Itt megvásárólhatod a szükséges rajz eszközöket is az online tanfolyamhoz, így sok időt tudsz megspórolni.
   Minőségi eszközöket találsz a csomagban, hogy a tanfolyam után is még sok-sok rajzot tudjál alkotni a HollerArt módszertan alkalmazásával. 

  Kezdő jobb agyféltekés rajz csomag

  A csomagban minden szükséges rajz eszköz és hordozó anyag megtalálható. A baba fotó jó minöségü fotópapírra van nyomtatva. A 2db famentes rajzlap vastagsága  170g/nm.                                                                                                  A csomag tartalma: 2db rajzlap, 1db baba fotó, 1db baba alap rajz, 1 db műanyag fólia víztiszta, 1db irattartó tasak víztiszta, 1db csipteős rajztábla, 1 db műanyag boríték a rajz eszközöknek, 1db 8B-és grafit ceruza, 1db HB grafit ceruza, 1 db gyurmaradír,    1 db radír, 1db hegyező, 1db satírozó rud ( papírceruza) 1 db permament tűfilc,   1 db söprűs radírceruza. 

  5.990 Ft

   Nézd meg milyen eszközökre lesz szükséged az online jobb agyféltekés-fotórealisztikus rajz tanfolyamhoz.

   TOVÁBB...