HOZD FELSZÍNRE KREATÍV ÉNED!

   Online oktatás

           Felnőtteknek-gyermekeknek    

Intenzív

Jobb agyféltekés-fotórealisztikus rajzolás

 A rajzolás tanulható képesség pont úgy mint kézzel írottan írni. A kreatív tevékenységek növelik az önbizalmat, feltőltenek pozitív energiával, belső nyugalmat árasztanak, fejlesztik a képzelő erőt és a látás módot.


Nézd meg milyen egyszerűen működik. Kényelmesen az otthonodból, a saját időbeosztásodban tudsz alkotni. A videókat korlátlan mennyiségben visszanézheted. Nincs az, hogy jaj nem figyeltem, nem emlékszem, hogyan is volt? Ha elfáradtál vagy pont akkor nincs annyira kedved alkotni akkor sem baj a videók megvárnak. 

Egyszerű és nagyszerű megoldás a tanuláshoz. 


1. Videó lecke


10. Videó lecke. 


A részletekre kattintva tudod megvásárolni az online oktató videókat

Online jobb agyféltekés rajz tanfolyam

12 ONLINE videó. Jobb agyféltekés rajz tanfolyam, lehetőséget ad mindenkinek, kezdőknek-haladóknak, az otthoni tanulásra. A HollerArt módszertan által kidolgozott és bemutatott rajz oktatás segítségével elsajátíthatsz egy egyszerű és könyen követhető rajz technikát, melyet használhatsz bármilyen témában, nem csak a portré rajzolásában. Így a csendéletben vagy akár a tájképek ábrázolásában. A videók 90 napig állnak a rendelkezésedre az első belépési dátumtol számítva.

9.990 Ft

  Itt megvásárólhatod a szükséges rajz eszközöket is az online tanfolyamhoz, így sok időt tudsz megspórolni.
   Minőségi eszközöket találsz a csomagban, hogy a tanfolyam után is még sok-sok rajzot tudjál alkotni a HollerArt módszertan alkalmazásával. 

  Kezdő jobb agyféltekés rajz csomag

  A csomagban minden szükséges rajz eszköz és hordozó anyag megtalálható. A baba fotó jó minöségü fotópapírra van nyomtatva. A 2db famentes rajzlap vastagsága  170g/nm.                                                                                                  A csomag tartalma: 2db rajzlap, 1db baba fotó, 1db baba alap rajz, 1 db műanyag fólia víztiszta, 1db irattartó tasak víztiszta, 1db csipteős rajztábla, 1 db műanyag boríték a rajz eszközöknek, 1db 8B-és grafit ceruza, 1db HB grafit ceruza, 1 db gyurmaradír,    1 db radír, 1db hegyező, 1db satírozó rud ( papírceruza) 1 db permament tűfilc,   1 db söprűs radírceruza. 

  5.990 Ft

   Nézd meg milyen eszközökre lesz szükséged az online jobb agyféltekés-fotórealisztikus rajz tanfolyamhoz.

   TOVÁBB...